Offertbegäran

Lämna in ett eget förslag, en arkitekt-ritning eller peka ut en färdig husmodell så återkommer vi snarast med offert på en Lappli-Hus leverans.

Prisuppskattning på en av våra färdiga husmallar

Välj en av husmallarna i vårt utbud och skicka sedan in en offertförfrågan. Genom att klicka in på en eller flera av husmodellerna kan du läsa mer om dess egenskaper och planlösning. Om du sedan har egna ideér att tillföra eller önskar ändra på något så beskriver du bara dina önskemål i meddelanderutan du finner i formuläret så tar vi med dem i vår beräkning.

Prisuppskattning på en egen husritning

Kanske vet du redan precis vad det är du är ute efter? Lämna in din skiss eller dina idéer till oss så låter vi våra kunniga experter ta sig en titt på materialet för att sedan återkomma med ett ungefärligt pris för husbyggnationen. Behöver vi i vår tur sedan hjälp med att ta fram den slutgiltiga husritningen har vi skickliga arkitekter vid vår sida som mer än gärna ser till att göra dina idéer till verklighet.

Lämna in din offertförfrågan här så återkommer vi snarast möjligt med svar!

 

Du måste välja en husmodell innan du kan fylla i formuläret. Använd sökmotorn nedan för att hitta den husmodell du vill ha.Information om huset

Välj en fil

Du kan inkludera bilder av din egen husplan. Tillåtna filformat: pdf, jpg, png, bmp ja svg.
Mer information om din egen husplan:

Information om en eventuell kompletterande byggnad

Välj fil

Du kan inkludera bilder eller bilagor. Tillåtna filformat: pdf, jpg, png, bmp ja svg.
Mer information om bilagan:
Huoneistoala: 60m2 - 260m2

Makuuhuoneiden lukumäärä: 2 - 2