Experter på unika husbyggen

En bekymmersfri väg till ditt nya hem

Kanske har du redan en tydlig idé om vad det är du söker eller en skiss som du vill låta en expert se över för att utveckla och färdigställa till en slutlig planlösning. I annat fall kan du se över våra färdiga husmodeller för att på så vis välja ut en att modifiera och anpassa till dina och din familjs unika behov.

Låt oss på Lappli-Hus höra mer om dina önskemål kring varje liten detalj så att vi i vår tur kan svara upp med professionell hjälp genom hela projektet. Vi övervakar varje del av byggarbetet för att säkerställa att allt sker enligt den överenskomna tidplanen och dokumenterar samtliga steg och faser fram till mållinjen. Oavsett vad det är du drömt om så kan vi garantera att slutresultatet är ett vackert, funktionellt och bekvämt hem som överträffar dina förväntningar. Lappli-Hus bygger moderna hem för hela Sverige.

Lappli-hus producerar och levererar dina önskemål

Vi erbjuder er mängder av alternativ för att säkerställa att var och en kan få flytta in i huset de drömmer om. Med erfarenhet från över 40 år i branschen och mängder av nöjda kunder kan vi stolt påstå att vi är experter på att leverera unika hus där allas förväntningar uppnås. Dessutom håller vi alltid priserna på en rimlig nivå så att fler får möjlighet att uppnå sina önskedrömmar. 85% av våra hus är formade utifrån våra kunders önskemål och arkitektoniska plan. För att alltid finnas nära erbjuder vi också fullgod kundservice som svarar på frågor och hjälper till om det behövs.

85%

Baserat på kundens val.

3% Enligt samlingen
12% Många av samlingen