Dörrar & fönster

Val utifrån funktion och stil

Storlek, form och antal dörrar och fönster i våra Lappli-Hus kan enkelt ändras för att passa dig, din familj och din valda husmodell bättre. Vi har ett dussintal olika modeller att presentera för dig inför ditt framtida val så att du kan välja ut de mest lämpliga för både utseende och funktion.

Energieffektiva fönster

Rätt fönster kommer inte bara att öka husets totala komfort utan också kunna sänka energikostnaderna. Med högkvalitativa fönster kan du försäkra dig om att värmen förblir innanför husets väggar och att kyla (effektivt alt. mer effektivt) stängs ute. Hur du placerar fönstren kommer i sin tur att påverka exteriören på ditt hus men också vara betydande för mängden ljus i rummen. Det är därför viktigt att tänka på både hur många fönster man vill ha och dess storlek och färg. För somliga husmodeller kan dekorativa fönster med fördel sättas in, både för att öka ljusstyrkan och för att förgylla exteriören.

När du väljer fönster ska du utgå ifrån din familjs behov, hur rummen ska användas, men också se till husets placering och närmiljö. Vi hjälper dig gärna i valet och garanterar dig korrekt monterade fönster av högsta kvalitet.

Säkra och solida dörrar

Dörren in till huset är naturligt det första som möter en när man kommer utifrån. En ytterdörr ska dock inte bara vara snygg och förstärka husets stil utan kraven på säkerhet, hållbarhet, isolering och tillförlitlighet är om möjligt än mer väsentliga. Vi gör det möjligt för dig att genomföra diverse olika förändringar rörande våra dörrmodeller så att du får en lösning passande dig. Oavsett val garanterar vi ytterdörrar av högsta kvalitet som upprätthåller ditt hems säkerhet och komfort.

Våra kunniga Lappli-Hus säljare finns här redo att hjälpa dig med ditt husprojekt från början till slut och givetvis kan vi också guida dig rätt även i den här frågan. Låt oss veta mer om dina önskemål så tar vi fram alternativ att välja mellan.